Själsamtal

Själsamtal

Medial Konsultation

 

Din själ berättar och jag förmedlar det som kommer till mig.

 

Dåtid-Nutid-Framtid

Förmedlar information genom att känna in och se dina energier i det som varit, det som är just nu och siar dina möjligheter på livsvägen in i framtiden. Budskap sker genom universiella energier, guider, skyddsänglar, nära och kära i andevärlden.

 

Din Hälsa

Energikänning av hur du mår själsligt, fysiskt och mentalt. Healingprocess sker i samtalet. Rådgivning, Tips vad du kan göra för att uppnå god hälsa.

 

Healing

Ingår och sker alltid under vårt samtal och utan handpåläggning. Energin fyller på din inre läkningsprocess, ger dig inre lugn och tar bort blockeringar och mental stress. Du ges all energi och balansering av det du och din kropp behöver.

 

Livet

Känner in det som sker i ditt liv och var du är på väg.Känslor, blockeringar, energiflöden, bearbetningar, tankar och i villka livsområden energierna i ditt liv stagnerat eller flödar.

 

Livsval, möjligheter och ditt hjärtats väg i ...

 

Arbete Ekonomi Relationer Kärlek Boende.

Vi tar alla områden var och en för sig.

 

Du får gärna ställa hur många frågor du vill under eller efter samtalet. Om du har några :)

 

Medialt Förmedlar gärna budskap från dina nära och kära från andra sidan. Även om jag inte kan garantera att dom har något budskap till dig just under vårt själsamtal.

 

 

Ser fram emot vårt möte varmt välkommen.

Bra att veta

 

 

 

 

Kostnad 700:- 45 min

 

Betalningsmetod

Bg 849-0617

Kontant / Swish

 

Plats: Hjärterum

S.Stapeltorgsgatan 3A Gävle

 

Även Själsamtal via Telefon

Fungerar precis likadant som ett personligt möte.

 

Viktigt att veta.

 

Utebliven personligt möte/telefonsamtal som du inte avbokat 24 tim innan debiteras. Avbokning kan göras via en länk i din bokningsbekräftels som du fått på din mail efter du gjort en bokning.

 

Företaget innehar F-skattsedel alla priser inkl.moms