Chakrabalansering

”I denna tid av uppvaknande och återanslutning till vår gudomliga intelligens omfamnar vi de forntida visdomarna och minns våra medfödda förmågor att ställa in frekvenser. 


Vi inser nu att universum och allt i det rör sig till specifika toner och vibrationer. 


Vår unika kristallina form är en matris av rent ljud ”.

En väv av ljus vävt med ljud och djup kärlek till själen.


Hela vår mänskliga kropp fram till vårt DNA är kristallin i form, vilket får den att svara och resonera med de extraordinära frekvenser som är förknippade med kvartskristall.


”All levande, all energi på denna planet har en ton, en puls som ansluter dem till allt annat - 


Allt har ett ljud, allt är anslutet.

Chakrabalansering med kristallskålar


Behandlingen utförs med 8 kristallskålar som placeras på eller intill kroppen.

Ljudvågorna som uppstår med sjungande skålar balanserar och finstämmer din kropps energier och ger ett harmoniskt flöde av energi på ett naturligt och lugnande sätt.


Ljudterapier är kända för att minska stress och ångest, skapa ett mer balanserat immunsystem, förbättra den allmänna känslan av välbefinnande, avkoppling och effektiv behandling av olika sjukdomar och fysiska sjukdomar, särskilt när de används i sällskap med andra terapier.Fördjupa dig i ljudvibrationen som läker på cellnivå.

Crystal skålar är gjorda av 99,992% ren krossad kvarts och tonerna i varje skål är inställda på specifika vibrationsfrekvenser (toner) som finns i människokroppen. 


Varje atom, molekyl, cell, körtel och organ i människokroppen absorberar och avger ljud. 


När kristallskålarna spelas rör sig vibrationen och resonansen genom våra fysiska kroppar och tränger in i våra celler. 


Våra tankar är energi. 


När tankeenergi blandas med kvartskristallernas ljud kan den ha stor effekt på våra organ, vävnader och celler såväl som cirkulations-, endokrina och metaboliska system.


Vetenskapliga studier och en mängd erfarenheter från utövare antyder att användningen av binaurala slag är ett effektivt sätt att behandla ångest och liknande störningar, och för att uppnå ett meditativt mentalt tillstånd


Crystal Singing Bowls erbjuder en unik fördel jämfört med slag som skapats av syntetiserade toner eftersom ljud skapas akustiskt. 


Ljudet är naturligt, mer komplext och trevligare att lyssna på. 


Viktigare: när två skålar används inträder processen naturligt mellan de två när de matas tillbaka mellan varandra och får varandra att resonera mot ett jämviktstillstånd

 

Bra att veta

Kostnad 800:- 45 min


Betalningsmetod

Kontant / Swish


Plats: Hjärterum

S.Stapeltorgsgatan 3A Gävle