Regndroppsbehandling

Bra att veta

Andlig Regndroppsmassage

Kostnad 1300:-


Regndroppsterapi

Kostnad 900:-


The Feelings Ritual

Regndroppsterapi

Kostnad 1300:-


Betalningsmetod

Kontant / Swish


Plats: Hjärterum

S.Stapeltorgsgatan 3A Gävle  

AndligRegndropp


Förhöjer medvetenhet

& Sinnen

För emotionell rening & helig smörjelse, de främjar hälsa, vitalitet, mental klarhet är andligt upplyftande och fysiskt helande.


Ges för andlig och medial utveckling och öppnande. Kombinationen av dessa eteriska oljor från Young Living och massagen har för avsikt att rensa bort mentala hinder och blockeringar, skydda mot oönskade energier, främja ärlighet, stärka kärleken inom dig och andlig / medial utveckling.


Massagen utförs både på fötter och rygg.


45 min, 1300 kr

Andlig Regndroppsmassage med

Bibliska Oljor

 

De 12 viktigaste oljorna i antika skrifter


Young Living Essential Oils har tagit fram en samling bestående av tolv eteriska oljor som omnämns i de gamla skrifterna, bland dem ”nardusbalsam” (Markusevangeliet, kap 14:3) och ”vildros på Sarons slätt” (Höga Visan, kap 2:1). Med denna samling kan man ta del av och njuta av några av de oljor som användes på biblisk tid, till exempel de uppfriskande dofterna av myrten och cederträ, den kraftfulla aromen från galbanum och de fylliga dofterna från frankincense och myrra.


Sandelträ – (Santalum album) Man tror att den aloes som omtalas i Bibeln kan ha varit sandelträ, som användes av befolkningen i det gamlaPalestina. ”Nikodemus kom också dit, han som första gången hade söktupp Jesus på natten, och han hade med sig en blandning av myrra och aloe, omkring trettio kilo.” Johannesevangeliet, kap 19:39


Verksam mot virus , befrämjar djup sömn. Innehåller höga halter av seskviterpener som stimulerar tallkottkörteln och limbiska delen av hjärnan. Bra för huden. Ökar den andliga medvetenheten.


Kassia – (Cinnamomum cassia) Kassia var en viktig ingrediens i templens rökelse. ”Av myrra, aloe och kassia doftar dina kläder, du glädsåt strängars klang från elfenbensgemaken.” Psaltaren, psalm 45, vers 9


Immunstärkande, humörshöjande och värmande. OBS: används på huden med försiktighet, späds ut i en basolja.


Cederträ – (Cedrus atlantica) Från de mäktiga cederträden i Libanon kom det starka och väldoftande virke som användes för att byggaSalomos tempel. ”Han talade om växterna, alltifrån cedern på Libanon tillisopen, som växer ut ur muren.” Första Kungaboken, kap 4:33


Den olja som har högst innehåll av seskviterpener. Stimulerar limbiska systemet och tallkottkörteln samt stärker minnet och tankeförmågan. Lugnande och renande. Medicinska egenskaper: Motverkar bakterier, stimulerar lymfan, motverkar håravfall.


Cypress – (Cupressus sempervirens) Denna olja utvinns från cypressträdet, vars trä är så hållbart att cypressdörrarna till St. Peterskyrkan i Rom inte visar några tecken på rötangrepp efter 1200 år. ”Man fäller cederträd, man tar en stenek eller en ek, som får växa sig stor blandskogens träd, eller planterar ett lagerträd, som regnet ger växtkraft.” Jesaja, kap 44:14


Ökar cirkulationen och stärker blodkärlen. Kramplösande och motverkar infektioner. Inger en känsla av trygghet och stabilitet. Hjälper till att läka känslomässiga trauman.


Olibanum (rökelse, bibl) – (Olibanum-Boswellia carteri) Det hebreiska ordet för frankincense, levonab, (ibland översatt som ”rökelse”) omnämns tjugotvå gånger i Bibeln. ”Vem är hon som kommer ur öknen i en pelare avrök, omvärvd av myrra och rökelse och kryddhandlarens alla dofter?” Höga Visan, kap 3:6


Immunstärkande, muskelavslappnande, humörhöjande, ökar den andliga medvetenheten.


Galbanum – (Ferula gummosa) Denna olja har en kraftfull balsamisk doft. Herren sade till Mose: Tag välluktande ämnen: staktekåda, sjönagel och galbanum, och därtill ren rökelseharts, lika mycket av varje, och gör rökelse av detta, en konstfärdigt blandad vällukt, saltad, ren och helig.” Andra Moseboken, kap 30:34


Smärtstillande, lätt kramplösande, bra vid inflammationer, ökar cirkulationen. Harmoniserande och balanserande. Ökar den andliga medvetenheten. I kombination med frankincense eller sandelträ stiger frekvensen dramatiskt.


Isop – (Hyssopus officinalis) År 1745 nämnde en författare artonolika växter som kunde motsvara den bibliska isopen. Trots att den exaktavarianten inte är känd, förstår man att den hade renande egenskapereftersom den användes i många reningsritualer. ”Rena mig med isop från min synd, tvätta mig vit som snö”. Psaltaren, psalm 51:9


Slemlösande, kan stödja kroppens naturliga reaktion på inflammation, verksam mot parasiter, stimulerar kreativitet och meditation.


Myrra – (Commiphora myrrha) Myrra användes i samband med begravningar och värdesattes högt av David och Salomo. Den var en av ingredienserna i den heliga smörjelseoljan. ”Jag har bestänkt min bädd med myrra, aloe och kanel – kom låt oss berusa oss med kärlek och njuta dess vällust ända till morgonen.” Ordspråksboken, kap 7:17


Stark antioxidant, kan stödja kroppens naturliga reaktion på inflammation, virushämmande, smärtstillande, verksam mot parasiter. Bra mot svampinfektioner och hudproblem (torr hud, rynkor och hudbristningar). Humörshöjande samt ökar den andliga medvetenheten. Stimulerar hypofysen, hypothalamus och tallkottkörteln.


Myrten – (Myrtus communis) Grenar av myrten används fortfarande av judarna vid deras tabernakelfester. ”I alla städer och i Jerusalem skulle kungöras och tillkännages att man skulle gå ut bland bergen och hämta grenar av olivträd och vildoliv, myrten, palmer och andra lövträd för att bygga hyddor, så som det är skrivet.” Nehemja, kap 8:15


Stimulerar levern, prostata och sköldkörteln. Slemlösande och kramplösande och humörshöjande.


Onycha – (Styrax benzoin) Onycha ingick i den heliga smörjelseoljan. ”Herren sade till Mose: Tag välluktande ämnen: staktekåda, sjönagel (onycha) och galbanum, och därtill ren rökelseharts, lika mycket av varje, och gör rökelse av detta, en konstfärdigt blandad vällukt, saltad, ren och helig.” Andra Moseboken, kap 30:34


Lugnande. Bra för sårläkning och för att förhindra infektioner.


Sarons ros – (Labdanum-Cistus ladaniferus) Den vackert blommande vildrosen har en ljuvlig honungslik doft och kan vara den växt som omnämns som ”vildros på Sharons slätt”. ”Jag är en vildros på Sharons slätt, en lilja i dalen.” Höga Visan, kap 2:1


Cellgenererande, virushämmande, motverkar bakterier, kan stödja kroppens naturliga reaktion på inflammation, immunstärkande, dämpar blödningar. Stärker sympatiska nervsystemet. Lugnande och humörshöjande.


Nardusört – (Nardostachys jatamansi) Nardusoljan var mycket dyrbar och förvarades i förseglade alabasterkrus. ”Medan han (Jesus) var i Betania och låg till bords hemma hos Simon den spetälske, kom en kvinna med en flaska dyrbar äkta nardusbalsam. Hon bröt upp flaskan och hällde ut alltsammans över hans huvud.” Markusevangeliet, kap14:3


Motverkar bakterier, kan stödja kroppens naturliga reaktion på inflammation,immunstärkande, svampdödande, lugnande, närande för huden.

Regndropp


Stärkande för kropp immunförsvar

Regndroppsmassage är en mjuk & varsam behandling som är ändå är mycket effektiv för flera olika problem genom kraften i terapeutisk eteriska oljor dvs. läkande örter och växter.


Regndroppsteknik/massage är en kombination av lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor av allra högsta terapeutiska kvalitet. Dessa oljor appliceras både på ryggen och under fotsulorna. De masseras sedan in på ryggen, därefter får du en värmeinpackning.


Behandlingen stimulerar kroppens egna nervimpulser till hjärnan och ger ökad nervbalansering, stärker immunförsvaret och hjälper dig att slappna av i muskler och leder.


Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum (limbiska systemet) i hjärnan via doftsinnet, är behandlingen också välgörande för att avhjälpa stress, oro och för att åstadkomma känslomässig läkning.


Balanseringen av energiflödena lyfter även humör och välbefinnande, vitalisering av kropp och själ, varma handdukar ökar effekten av oljorna. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ. Oljorna arbetar sedan i 5-7 dagar i kroppen.


Regndroppsteknik/massage är en härlig, väldoftande och rogivande behandling som rensar kroppen, stärker immunförsvaret, nervsystemet, ryggraden och bekämpar bl.a. virus, bakterier och inflammationer och minskar stress.


Massagen utförs både på fötter och rygg.


45 min, 900 kr


Regndropps Oljor


Valor- Frekvensen av denna oljeblandning är densamma som vår ryggrad. Oljan som består av Rosenträd, Blå Renfan, Frankincense och Gran balanserar elektriska energier i vår kropp.  Den gör att vi kommer över rädsla och motstånd, ger oss styrka, mod, förtroende och ökar vår självaktning.  Valor kan användas under fötterna och på kroppen som en parfym.


Oregano- Oljan balanserar matsmältningen och stärker vitala delar av kroppen. Oljan som är grundande och balanserande stärker känslan av säkerhet.


Timjan- Hjälper till vid mental och fysisk trötthet efter sjukdom, är bra vid hosta och heshet. Oljan ger energi vid stress och svaghet.


Basilika- Oljan är bra mot magproblem, dåligt minne, mental trötthet och är avslappnande vid muskelkramp, kan stödja kroppens naturliga reaktion på inflammation.Den befrämjar ett öppet sinnelag.


Cypress- Oljan förbättrar cirkulationen och öppnar andningsvägarna. Den hjälper till vid svullna leder, åderbråck, celluiter, den lindrar kramp, är lugnande och grundande. Oljan är stärkande och hjälpande och inger en känsla av säkerhet vid en förlust.


Vintergröna- Oljan kan stödja kroppens naturliga reaktion på inflammation. Den är smärtstillande, bra för både ben, muskler och ledbesvär. Oljan kan hjälpa vid ledgångsreumatism och tinnitus, den höjer, öppnar, och ökar medvetandet i känselsinnet.


Mejram- Oljan är muskelavslappnande, den lugnar andningsvägarna, lindrar kramp och migrän. Oljan ger energi vid stress och svaghet.


Pepparmynta- Oljan höjer och öppnar känselsinnet. Den är bra för nerver och kan hjälpa mot feber, illamående, huvudvärk och muskelvärk. Den samarbetar bra med de andra oljorna. Oljan stimulerar cirkulation, medvetandet och hjälper minnet.


Aroma-Seiz- Den här oljeblandningen består av basilika, cypress, mejram, lavendel och pepparmint. Oljan är avslappnande och lugnande, den lindrar spända, ömma och trötta värkande muskler, är bra vid sportskador. Oljan motverkar trötthet och stress.


Ortho Ease- Detta är en oljeblandning av vetegroddsolja, vindruvsolja, sötmandelolja, olivolja. Oljan består också av björk, enbär, mejram, röd timjan, vetiver, pepparmint, eukalyptus och citrongräs.


Oljan lidrar vid muskelvärk, sportskador, vrickningar och mindre svullnader. Den skapades efter omfattande tester och används idag på Europeiska sjukhus. Oljan användes på ryggen för en skön massage som avslutning på RDT.

 


The Feelings Ritual

Regndropp


Frid i kropp & känslor 


En helt underbar lugnande & balanserande kroppsbehandling.


För dig som har behov av en  djupare avslappning. Ger frid i sinne & hjärta.


Jag har använt eteriska oljor för att hjälpa mina kunder med emotionella "problem" i åratal! Jag har använt dem för sorg, nervositet, stress, sorg, negativitet, självförtroende, ilska och andra känslor.


Känslor är så kraftfulla att de kan påverka hur vi fysiskt känner! Många gånger när vi inte har något svar på varför vår kropp uppträder på ett visst sätt, kan det bero på känslomässiga blockeringar.


Massagen utförs både på fötter och rygg.


45 min, 1300 krThe Feelings Ritual

Oljor som används


Valor- Kombination av eteriska oljor av gran, rosenträ, blått syre och frankincense. Känd för sin förstärknings kvalitet och förmåga att anpassa energi i kroppen.


Harmoni- Ger en harmonisk balans till kroppens energicenter med lavendel, sandelträ och ylang ylang och andra eteriska oljor.


Forgiveness- En upplyftande kombination med melissa, geranium, rökelse och andra eteriska oljor. Forgiveness tillåter frisläppande av skadliga minnen och främjar en vilja att gå vidare.


Present Time- Främjar känslor av att leva i ögonblicket. Blandningen av neroli, gran och andra eteriska oljor gör att du kan se framtiden med ett öppet sinne för nya möjligheter.


Release - Underlättar förmågan att släppa ilska och frustration med ylang ylang, lavandel, geranium och andra eteriska oljor.

Release främjar harmoni och balans i sinne och kropp.


Inner Child - Stimulerar minnessvaret och hjälper till att åter ansluta med det autentiska jaget. Kombinationen av apelsin, mandarin, jasmin, citrongräs, neroli och andra eteriska oljor ger en söt, barnslig doft. 


Diplomerad  Regndroppsterapeut


Min första kontakt med Young Living Oljor var när jag Certifierades till Ängla Medium av Birkan Tore 2009


Då denna Änglahealing med fantastiska eteriska och högfrekventa oljor ingick i utbildningen.


Birkan Tore är min sponsor inom

Young Living TeamÄr du intresserad av att veta mer om dessa fantastiska oljor och ingå i vårt Änglateam ?


Det finns möjlighet för dig som skulle vilja bli Young Living distributör att få information och vägledning om du vill ha tillgång att köpa dessa fantastiska oljor till grossistpris!Har du en gång börjat med dessa oljor så vill du aldrig sluta använda dom!Kontakt 0703009627


IRJA BERG  www.irjaberg.se

Young Living Oberoende Distributör


Medlemsnummer 1293290

Hur fungerar regndropps massagen ?


Tekniken går ut på att läkande, äkta eteriska oljor droppas ut på kroppens kontrapunkter på fötter och ryggrad, och därefter masseras ut med fjäder lätta rörelser.


Den helande energin sätts igång genom att elektriska impulser uppstår mellan fingertopparna och reflexpunkterna. Detta stimulerar en elektrisk laddning som följer nervsystemets vägar fram till en punkt där det finns ett brott i den elektriska strömbanan.


Sådana här brott har visat sig vara relaterade till energiblockeringar orsakade av gifter, trasiga vävnader eller syrebrist.


Tekniken gör att svaga eller skadade områdenkorrigeras, vilket resulterar i mindre stress, vilket i sin tur tillåter ett snabbare och mer effektivt helande/tillfrisknande.


De avslappnande och speciella fjäder lätta rörelserna balanserar kroppen och hjälper till att massera in de eteriska oljorna.


Oljorna går in i kroppen på några sekunder eller minuter.

REGNDROPPSBEHANDLINGHar du ont i kroppen ?

Känner du dig energilös ?

Känner du dig nedstämd ?

Svårt att sova ?

Eller lider du av andra smärtor, oro och besvär? 


Ge dig möjligheten att må bra i dig själv och stärk upp din fysiska kropp.

 


De äkta eteriska oljorna har många välgörande och läkande egenskaper, de är t ex antiinflammatoriska, antibakteriella, antiseptiska, antioxidanta, immun stimulerande och hormon balanserande.Stimulerar till ett positivt känslotillstånd

De behagliga och unika dofterna från de eteriska oljorna påverkar hjärnans limbiska system som är center för känslor och minnen på olika sätt. Eteriska oljor kan vara nyckeln till ett mer tillfredsställande och balanserat känsloliv.
Genom att välja ut och kombinera olika egenskaper hos oljorna kan man uppnå riktade och specialiserade effekter som stimulerar kroppens egen läkningsförmåga.

Balans Spirituell hälsa  Mentalt välbefinnande  Emotionellt välbefinnande Sömnhjälp


Världen snurrar fort, fort. Hitta tillbaka till lugnet, sakta ned, stanna upp och hitta de små, korta ögonblick av harmoni som hjälper dig att nå balans i din spirituella, mentala och emotionella hälsa.


Väck din egen inre livskraft med hjälp av äkta eteriska oljor och blandningar som satts samman på grund av sina positiva egenskaper för att skapa inre lugn och emotionellt välbefinnande. Våra balansprodukter hjälper dig att hitta din spirituella och emotionella kärna och att leva närvarande i nuet.


REGNDROPPSBEHANDLINGAR