Soundhealing

SOUND HEALING MEDITATION

FÖRVANDLA DITT LIV MED LJUD HEALING MEDITATION

"... kärlek är den högsta vibrationen, den grundläggande oktaven, den grundläggande tonen som resonerar genom hela universum och genom alla dimensioner. Denna ton är tyget som håller världarna och atomerna tillsammans. ” 


"Ljudet av universum som manifesterar”

KALENDER 2022


Datum är under planering.


Effekten av ljudvibrationer i ledande meditativa tillstånd är återställande för nervsystemet, ljudet resonerar djupt inne i våra celler och är kraftfullt och effektivt vid förändring av vår fysiska kropp känslotillstånd och tankemönster.

Ljud är en av våra äldsta former av helande.Används under yoga, meditation och till och med för att förbättra lärandet, ljudet som terapi är lika gammal som jorden själv. Vibrationen stöder, vårdar och förnyar människor på alla nivåer; fysisk, emotionell, mental och energiskt. ”Hur fungerar ljudterapi ?


Det vibrerande ljudet eller resonansen som produceras av en sångskål är inte bara vacker att lyssna på utan har en fysisk fördel för lyssnaren.


Resonansen kan vara en immunförstärkare, stressreducerande smärtstillande och ger lägre blodtryck.


Eftersom alla levande varelser, icke levande varelser, och till och med tankar avger en vibration, kan resonansen från en Singing Bowl användas för att påverka vibrationen.Du kan förvänta sig att ligga bekvämt på golvet på kuddar, filtar eller yogamattor.
”Everything Is Frequency ~ Frequency is Everything”

Bra att veta

Föranmälan är alltid obligatorisk.


Kostnad 300:-


Betalningsmetod

Kontant / Swish


Max antal deltagare 10 st.


Tid: 18:00-19:00


Plats: Hjärterum

S. Stapeltorgsgatan 3a Gävle