YL

Fakta om eteriska oljor


HÄR KAN DU LÄSA OM:

 • Vad eteriska oljor är

 • Hur man använder dem

 • Vad som händer i kroppen när man använder dem

 • Vad du ska tänka på när du köper eteriska oljor

 • Var du kan köpa dem

VAD ÄR EN ETERISK OLJA?Eteriska oljor, eller essential oils som det heter på engelska, är växtoljor som avger flyktiga luktämnen som används för att nå hälsa. Eteriska oljor kommer från blommor, blad, rötter, frön, frukt och bark från plantor, örter och träd. De har varsamt skördats på gårdar eller i naturen och blir till koncentrerade växtextrakter genom ångdestillering, kallpressning eller hartstappning. Dessa oljor är det som skyddar växten mot insekter, sjukdom och ogynnsam miljöpåverkan. Den kemiska strukturen liknar den som människan har, men även djur, vilket gör att vi identifierar och accepterar oljan som ger oss liknande fördelar som växten den kom ifrån. Rena eteriska oljor från Young Living är mycket mer verksamma, 100-10 000 gånger mer ”terapeutiskt potenta” än vanliga örter.

HUR FUNGERAR ETERISKA OLJOR I KROPPEN?


Doftspridaren sprider ut de eteriska oljorna med vattenånga vilket gör att de kan absorberas genom andningsorganet. Oljorna påverkar då nervsystemet att skicka signaler till Limbiska systemet i hjärnan, vilket är samma del av hjärnan som handskas med känslor och minnen. Hjärnan svarar då med att påbörja olika fysiologiska funktioner så som frigörandet av hormoner, avtagande av smärta eller humörpåverkan.

När eteriska oljor används utvärtes så kallas det för terapeutiskt lokalisering. Nervcellerna koncentreras till det ställe på kroppen som man rör vid vilket ökar blodflödet och känsligheten på huden. Beröringen aktiverar nervsystemet som "drar in" oljan in i blodcirkulationen. Det tar 22 sekunder innan de eteriska oljemolekylerna når hjärnan. Två minuter innan oljemolekylerna finns i blodomloppet och 20 minuter innan dem finns i varje kroppscell.


Eteriska oljor renar även receptorerna i nervsystemet. Receptorerna får med tiden "korrosion" på sig, vilket är helt normalt men signalerna går inte fram lika bra då.  De eteriska oljorna hjälper till att få bort korrosionen så att kommunikationen från nervsystemet kan vara perfekt så som det är designat att vara.

Eftersom vi människor är olika och har olika kemiska reaktioner i våra kroppar så finns det inte en olja som passar till alla. Man får testa sig fram bland de som är liknande och se vilken av dem som våra kroppar reagerar på bäst.

VAD DU SKA TÄNKA PÅ NÄR DU KÖPER ETERISKA OLJOR


När du köper eteriska oljor i syfte att må bättre så ska du först titta efter att växterna är ekologiskt odlade, det vill säga att man inte använt sig av syntetiskt handelsgödsel och kemiskt naturfrämmande bekämpningsmedel. Eteriska oljor ska även för att vara potenta/hög terapeutisk kvalitet, vara helt fria från tillsatser och utvinnas endast från växtdelar. Det finns en mängd olika kvalitéer av eteriska oljor ute på marknaden. De billiga syntetiskt gjorda samt de med låg kvalitet har liten eller ingen påverkan på kroppen. Ibland kallas dem för doftoljor och ibland för eteriska oljor. Varningstecken är att dem är billiga och/eller att dem kostar lika mycket. Då kan man vara säker på att dem inte är ekologiska eteriska oljor av kvalitet. Dem kan till och med vara helt verkningslösa för aromaterapi. När det gäller eteriska oljor så gäller det kända uttrycket, “man får vad man betalar för”.

För att man ska kunna utvinna en eterisk olja av hög terapeutisk kvalitet så behöver många faktorer samverka; valet av frön, jordmån, framställningsmetod, skörd- och odlingstekniken och inte minst klimatet. Om du hade tänkt att köpa eteriska oljor i syfte att minska artificiella kemikalier och förstärka din  hälsa så se då till att du gör ett bra köp från början och köper enbart ekologiska eteriska oljor av hög terapeutisk kvalitet från ett företag med egna farmer som man får besöka. Det finns endast ett företag som uppfyller dessa krav, Young Living. Nu är vi cirka 5 miljoner människor i världen som använder dem och vi blir bara fler och fler.

VAR KÖPER MAN ETERISKA OLJOR


Det är än så länge svårt att hitta eteriska oljor från Young Living i butik. De eteriska oljorna säljs främst genom oberoende distributörer och jag är en av dem. Jag hjälper dig gärna med ditt köp samt att ge dig verktyg så att du får lära dig allt du vill veta om eteriska oljor. Här kan du köpa ekologiska eteriska oljor av högsta kvalitet.


Jag föredrar eteriska oljor från Young Living då de är världsledande, ekologiska, har extremt höga kvalitéts- och renlighetskontroller samt har egna gårdar som är öppna för allmänheten där de odlar och destillerar sina eteriska oljor. De har därför koll på hela processen från frö till försegling och de kan garantera att de är så bra som de har rykte om sig att vara. Man behöver inte heller ringa i förväg till gården för att berätta att man kommer utan det är bara att dyka upp, vilket jag värdesätter högt eftersom de då är transparenta och inte har något att dölja, Detta går inte att göra hos till exempel Crearome, Organic Makers, Doterra och Aroma osv.

VARFÖR JAG ANVÄNDER MIG AV YOUNG LIVINGS ETERISKA OLJOR?

För mig är kvaliteten och renheten A och O när jag ska använda oljor, för när man ändå har bestämt sig för att använda mer naturliga produkter så vill jag ha det allra bästa. Young Living har ett kvalitetslöfte, från frö till försegling. Detta innebär att dem väljer frön som producerar plantor med högsta möjliga nivåer av önskvärda beståndsdelar. Young Living har hållbara odlingsmetoder och de ser till att deras rigorösa standarder uppfylls både på deras egna gårdar och på deras samarbetsgårdar som de noga kontrollerar. Young Living kombinerar gamla och nya tekniker som ser till att de välgörande växtämnena bevaras i varje sats eterisk olja. För att säkerställa kvaliteten och renheten testas Young Livings ekologiska eteriska oljor på deras egna laboratorium samt på anläggningar som tillhör andra. Young Livings eteriska oljor kommer från ett dussintal olika källor men alla är certifierade enligt de strikta kraven ifrån frö till försegling. Young Living slutför från frö till förseglingsprocessen genom att försegla och granska varje flaska eterisk olja på deras anläggningar och levererar dem sedan till medlemmar över hela världen. Eftersom Young Living just har kontroll på hela processen från frö till försegling samt använder sig av stränga kontroller så känner jag mig säker att jag får det jag betalar för, nämligen den högsta kvalitén på den eteriska oljan. Jag känner mig så pass trygg med Young Livings eteriska oljor att jag gärna använder dem inte bara på mig själv utan även på mina kunder.

VARFÖR DU SKA BLI MEDLEM I YOUNG LIVING?


När du blir medlem i Young Living så går du med i en härlig gemenskap där vi hjälper varandra med oljorna. Vi är alla passionerade när det gäller Young Livings eteriska oljor och använder dem gärna på oss själva och våra familjer. Ett medlemskap i Young Living är mycket mer än tillgång till världens renaste oljor och oljebaserade produkter.


DU FÅR OCKSÅ:

 • 24 procents rabatt på detaljhandelspriset på alla Young Livings produkter om du registrerar dig som medlem (distributör). Detta betyder inte att du behöver sälja något eller köpa något mer någon gång, du har dock möjlighet till det om du vill.

 • Möjlighet att gå med i Essential Rewards-programmet (ER). ER är till för dem kunder som vill handla varje månad eller och som ev. vill byta ut sina produkter som man har hemma mot ekologiska och giftfria produkter. Det finns ju eteriska oljor men sedan så finns det även ekologiska produkter inom städ- och tvätt, skönhetsvård (schampo, balsam, ansiktskrämer osv), mineralsmink, hälsokost, energidrycker osv. Om man går med i ER redan från början när man blir medlem så får man minst 16 dollar att handla för nästa månad och så får man poäng på allt man handlar för som man kan byta in och få gratis valfria produkter för, man får gratis oljor var tredje månad under det första året och sedan får man en gratis olja en gång per år, billigare frakt samt andra oljor som man kan få gratis beroende på hur mkt man köper för varje månad. Detta månadsprogram kan man pausa en kortare period och säga upp när som, så jag rekommenderar att gå med i det redan från början då du får 16 dollar att handla valfria produkter för. Månad 1-3 får man 10 % tillbaka i poäng som du kan byta ut mot valfria produkter för, månad 4-24 får du 20 % tillbaka samt månad 25 och framåt får du 25 % tillbaka. För att ta del av det extremt förmånliga månadsprogrammet Essential rewards ska du handla för minst 50 PV per månad. 1 PV är ca 10 kr, 50 PV är ca 500 kr. Vilket annat företag har så schyssta erbjudanden och gåvor? 
 • Möjligheten att värva kunder och få provision. (Provisioner, betydande bonusar och försäljning som är högre än branschens genomsnitt.) Du blir uppmärksammad för din talang och ditt hårda arbete både av Young Living och av vårt team. Young Living belönar och utbildar även de som har engagemang i att bygga upp sin verksamhet, genom att organisera flera retreater på vackra platser runt om i världen. På ett flertal belöningsresor får du allting betalt oavsett var i världen du bor.

VARFÖR DU SKA KÖPA OLJOR AV MIG

 • Vill du köpa eteriska oljor från Young Living av mig så bjuder jag dig på ett välkomstpaket värde ca 150 kr inkl. frakt.

 • Jag kommer då att bli din personlige eterisk oljekonsult/coach, om du önskar. Jag vill hjälpa dig att må så bra som det bara går!

 • Du får tillgång till olika utbildningsgrupper på Facebook för att på så sätt få tillgång till flera kanaler där du kan ställa alla dina frågor om eteriska oljor eller Young Livings andra produkter samt läsa vad andra användare använder för eteriska oljor för en specifik åkomma.

 • Du kommer att få en sponsor även om du inte fyller i något värvar- och sponsornummer. Om du väljer mig så har du åtminstone en aning om vem du får. ;-)

 • Jag kommer att göra allt jag kan för att få dig att känna dig välkommen in i den härliga gemenskapen som finns i mitt team.

 • Om du önskar bli oberoende distributör/säljare av Young Livings produkter och tjäna provision och bonusar så kommer jag och mitt team göra allt vi kan för att du ska lyckas! .Jag och mitt team kommer då tillsammans med dig att fira dina framgångar.

Hoppas att vi hörs av!

LITE KORT INFORMATION OM DE OLJOR SOM MAN FÅR MED I START-KITET.


 1. THIEVES - Verkar effektivt som rengöringsmedel, stärker immunförsvaret

 2. PAN AWAY - Används till all sorts värk.

 3. STRESS AWAY - Avstressande, lugnande, sömn

 4. PURIFICATION - Renar hy och luften (odör/partiklar)

 5. DIGIZE - Används vid all sorts magproblem (katarr etc)

 6. FRANKINCENSE - Meditation, astma, immunförsvar, vårtor

 7. CITRON - Uppiggande, stärkande, immunförsvar, allergi

 8. APELSIN - Uppiggande, humörhöjande, ökad sexlust, vitare tänder

 9. LAVENDEL - Avstressande, sömn, hud, hår, bränsår, allergi

 10. PEPPARMINT - Uppiggande, värk, matsmältning, allergi

 11. COPAIBA - Muskelvärk, hud, ångest

 12. R.C. - Stöttar luftvägarna, hosta

ADVENTSKALENDER
.

Från och med 1 dec -24 dec så blir det lucköppning och möjligheter för dig att vinna adventsgåvan. Ta chansen att delta i första dragningen nu på söndag den 1:a advent.

.

För att vara med:

⭐️Gilla
⭐️Dela
⭐️Tagga 3 vänner
⭐️Facebook - hjarterum_irjaberg
⭐️Instagram - hjarterum_irjaberg
⭐️Följ
.
.

Lycka till & Hjärtligt tack för din medverkan 💕

Lucka 1

Oregano plus olja


Oljan har uppskattats i årtionden för dess terapeutiska krafter.
Detta är tack vare dess höga innehåll av karvakrol och tymol. Dessa är två substanser som har antiinflammatoriska, antioxidativa och antibakteriella egenskaper. Dessa egenskaper ger vävnader skydd mot infektioner och gifter.

För att dra nytta av alla användningsområden för oreganoolja, kan vi använda den i allt från aromaterapi till te.

* Förbättrar matsmältningen
* Lindrar smärta vid menstruation
* Förbättrar humöret
* Lindrar inflammation och smärta
* Hjälper vid andningsinfektioner
* Bekämpar svamp & parasiter
* Saktar ner hudens åldrande

Jag använder Oregano plusoljan i min matlagning. Doppar en tandpetare i flaskan och rör sedan om med den i maten mer än så behövs inte för oljan är mycket smakrik och kraftfull. Jättegott ! Jag uppskattar verkligen denna oregano plus olja eftersom den även hjälpt mig när jag hade gallbesvär. Spänningen som kan uppstå vid anfall släppte när jag smörjde oljan över området . Använder den även i massage för den är en "het" olja som värmer och ger skön avslappning.


Vinnaren av december sin första adventsgåva~oregano plus olja~ är @sebafrica7. Tack för ditt engagemang på både Instagram och Facebook🙏
Ny chans för gåva är
söndag 8.12💜.I lucka 2 hittar vi
LavaDerm Cooling Mist.


Young Living har också många kemikaliefria hudvårdsprodukter.
Dagens produkt är en spray som lindrar irriterad hud med en blandning av milda, lugnande ingredienser som bl.a lavendel och aloe vera. Spreja direkt på det berörda området och upprepa tills önskad lindring uppnås.

Lucka nr 3 ~Lavendel~
en Swiss Army kniv inom eteriska oljor.

Lavendel främjar känslor av lugn och motverkar nervösa spänningar, den har balanserande egenskaper som lugnar sinnet och kroppen, rengör och lindra smärre hudirritationer, kan lindra huden efter en dag i solen och den är bra för åldrande hud💜
Ett lite användnings tips: Tillsätt 4 droppar Lavendel och 1 kopp Epsomsalt i ett bad och du har ett avkopplande spabad💜

Lucka 4


Eteriska oljan eukalyptus radita har en mycket frisk aromatisk, mintliknande doft.Oljan används i hudvårdsprodukter för rengöring, till deodoranter och till liniment för dess svalkande och vårdande egenskaper. I aromaterapi används eterisk olja eukalyptus mot andningsbesvär och huvudvärk.

Eucalyptus radiata är kylande, uppfriskande och energigivande. Eftersom den är ganska mild och inte irriterar huden är den ett utmärkt val för barn. Den här sorten är den mest mångsidiga av eukalyptusoljorna och är lämplig för utvärtes användning, doftspridning och även direkt inandning

LUCKA 5

Purification har en ren och fräsch doft.

Purification kan användas direkt på huden för att rengöra och lugna insektsbett, skärsår och skrapsår. Mjukgörande för huden. Vid spridning bidrar den till att rena och rensa luften från obehaglig doft.
Skapa en luftfräschare med en sprayflaska med destillerat vatten och purification. Förvara den tillgängligt för att fräscha upp kontor, offentliga toaletter, hotellrum och bilar. Sprid i hela ditt hem efter städning för en frisk doft. Fräscha upp ditt badrum med en fräsch doft som piggar upp din morgon.

LUCKA 6 "PINE"

Tallolja ger förstärkande effekter på både kroppen och sinnet. Det kan hjälpa till att lindra mental och fysisk trötthet, samt förbättra fokus, vakenhet och minne. Pine eteriska olja uppmuntrar positiva känslor vid depression och nedstämdhet.

LUCKA 7 

OMTÄNKSAMT JULKLAPPSTIPS

REGNDROPPSBEHANDLING
Ge dig möjligheten att må bra i dig själv och stärk upp din fysiska kropp.
.
De 9 äkta ekologiska eteriska oljorna har många välgörande och läkande egenskaper, de är t ex antiinflammatoriska, antibakteriella, antiseptiska, antioxidanta, immun stimulerande och hormon balanserande.Stimulerar till ett positivt känslotillstånd
.
De behagliga och unika dofterna från de eteriska oljorna påverkar hjärnans limbiska system som är center för känslor och minnen på olika sätt. Eteriska oljor kan vara nyckeln till ett mer tillfredsställande och balanserat känsloliv.
.
- För rygghälsan, immunförsvaret och sinnelaget. Regndroppstekniken är avslappnande, väldoftande och stärker kropp och själ.
.
Tre behandlingar i en:
.
 Lakota-indianernas effleurage, som är ljuvliga, fjäderlätta fingerrörelser på ryggen som stimulerar nervsystemet.
.
 Vitaflex, en fingervickningsteknik som skickar impulser i kroppens elektriska system
för att lösa upp blockeringar som orsakats av ohälsa. Vitaflex är en tretusen år gammal
teknik från Tibet.
.
 Den uråldriga insmörjningen med ekologiska eteriska oljor, vilka är växternas
skyddande och livgivande vätska, som ökar antioxidant-aktiviteten i hela kroppen och
även renar den.
.

Hälsofördelar
• Höjer immunförsvaret, stärker din hälsa
• Renar kroppen från gifter
• Höjer kroppens energinivå
• Höjer humör
• Ökar cirkulation i kroppen
• Reglerar hormonbalans
• Förbättrar din sömn
• Stödjer känslomässig läkning
.

Möjliga effekter
• Hjälper kroppen att läka effekterna av stress, skolios och ryggradsförskjutningar
• Lindrar rygg- och nackproblem
• Dödar virus och bakterier
• Lindrar inflammationer
• Minskar smärta och värk.
• Minskar stressrelaterade symptom

LUCKA 8

STRESS AWAY
En droppe om dagen håller stressen borta !
Dagens adventsgåva

Varför skulle du behöva din egen stress away ?
.

Stress Away
En favorit. Man kan inte låta bli att älska den !

Doftar sååå gott (blandning av lime cobaiba ocotea lavendel och vanilj) jag älskar att ha den i doftspridaren på eftermiddagen och natten 🙌🏼 Doften hjälper till att komma till ro och slappna av.

. * Applicerar oljan på handlederna och fram på bröstet för att släppa inre spänningar.

* Används bakom öronen för en rofylld sömn.

* Använd i saltskrubb och i avkopplande bad.

* Använd 1-2 droppar i ditt vatten eller favorit te för en uppiggande effekt.

. * Lugnar kroppen och sinnet * Muskelavslappnande * Humörshöjande
* Stärkande för nervsystemet * Minskar huvudvärk.Vinnaren av december 2 adventsgåva ~Stress Away från Young Living~ är @helensjoberg0000 Tack för ditt engagemang på Instagram och Facebook🙏
Ny chans för gåva är
söndag 15.12💜

LUCKA 9

Charcoal bar soap
Young Livings Charcoal Bar Soap för kropp och ansikte innehåller aktivt kol som har absorberande egenskaper och är känt för att ta bort och kapsla in toxiner. Tvålen tar bort smuts och orenheter utan att förstöra hudens naturliga fuktbarriär.
.
Tvålen passar både kvinnor och män och dess naturliga ingredienser har starka hudrengörande och fuktgivande egenskaper och innehåller också den friska och fräscha doften av vår eteriska oljeblandning apelsinblom som ger din hud en fräsch och skön känsla. Använd den för att rengöra och vitalisera kroppen eller använd den i din dagliga hygienrutin. .
.
Koltvålens unika egenskaper gör att den passar särskilt bra som ansiktstvål för personer med blandhy, fet hy eller hud med benägenhet för blemmor för att främja frisk och fräsch ansiktshy.

Funktioner och fördelar
Gjord på hudrengörande aktivt kol och rena eteriska oljor
Gör huden ren, mjuk och len
Fri från sulfater, ftalater, parabener, färgämnen, syntetiska doftämnen och konserveringsmedel
Vegansk och inte testad på djur
Tar bort överflödig olja utan att torka ut huden
.
Användning
Arbeta upp ett lödder med tvål och vatten. Tvåla in ansikte och kropp och skölj noga. Förvaras svalt och torrt.


LUCKA 11

Cumin plus olja
Cumin har en varm och jordnära smak och doft med en touch av båda sötma och beska. Spiskummin, med sin rostade, kryddiga smak, är en internationell superstjärna i köket.


En droppe Cumin Plus gör din chili, curry eller gryta minnesvärd i stället för medelmåttig.
Så god mat samtidig som kroppen för extra support då Cumin stödjer en hälsosam leverfunktion och matsmältningssystem.

Och den har goda antioxidanter som stödjer immunsystemet.LUCKA 12


Muskot
Den eteriska muskotoljan är en värmande och kryddig olja som extraheras av frukten och fröna med ångdestillering. Muskot har ansetts som en värdefull krydda i det europeiska köket sedan medeltiden och är känd för sin smak och sina konserverande egenskaper.


Muskotoljan har en skarp doft med en myskaktig ton som har gjort den populär i parfymer. Muskot har länge använts utvärtes för att lindra säsongsbetonade besvär och obehag, speciellt i kombination med massage eller ett hett bad.
När den används för doftspridning stimulerar oljan sinnena och hjälper dig att slappna av till kropp och själ. Muskot har använts för att ge en lugn och god natts sömn.


Fördelar: Stimulerar energinivåerna, uppmuntrar avslappning, används utvärtes mot säsongsbetonade besvär och obehagLUCKA 10


Tea Tree Oil
Tea Tree Oil, eller Melaleuca Alternifolia som den heter på latin, kommer från Australien där den använts av urbefolkningen för att rena och läka sår.
Redan på 1920 markansfördes Taa tree oil som ett antiseptiskt medel. Idag har den fått en stämpel som något av en “mirakel-medicin” mot allt möjligt vilket jag helt och hållet kan förstå! Den aktiva komponenten i Tea tree har visats sig i studier ligga i innehållet av terpinen-4-ol (terpener har generellt en antiseptisk effekt). Tea tree oil mot finnar och acne
Tea tree har en frisk och lite medicinsk doft som många idag faktiskt känner igen, det är en mycket karakteristisk doft. Vanligast stöter du på den i antibakteriella produkter av något slag. På huden verkar Tea Tree antiseptisk och renande vilket gör den till en perfekt eterisk olja för en blandhy som lätt får finnar eller till och med acne. Den verkar dessutom inflammationshämmande – alltså riktig passande mot acne och finnar. Kliniskt bevisad att den ger bättre hy efter en veckas använding.

När du använder eterisk olja för första gången ska du alltid prova på ett mindre område innan användning, för att se hur huden reagerar. Kan även spädas med en bärarolja tex ekologisk olivolja.LUCKA 14


Basil ™ har en söt, varm doft och smak. Denna ört finns i en mängd olika rätter och är populär i både asiatisk och europeisk matlagning.
Med Basil plus eterisk olja är det lätt att lägga smaksättningen till vad du vill.
Med en eterisk olja får du en ljusare smak än torkade örter.

Prova Basil plus olja med såser, bröd, soppor, kyckling eller skaldjur. Om du vill ha en lättare basiliksmak i din maträtt, doppa en tandpetare i oljan och virvla den i dina förberedelser.
Blanda med ett milt te, som kamomill. Lägg till lite honung.

* Basilika är starkt muskelavslappnande, bra för matsmältning, antibakteriell, antivirus, antiinflammatorisk och verkar upplyftande vid mental trötthet.LUCKA 13


Ljusets olja

White Angelica består av blandade oljor som traditionellt använts som en form av andligt skydd och för känslomässig rening.

* Geranium hjälper till att frigöra negativa minnen och därmed öppna sinnet. Det är också bra för att vårda hjärtat.

* Bergamot hjälper till att lyfta sinnet och lindra spänning

* Sandelträ har traditionellt använts för att rena auran. Det finns högt i sesquiterpenes, som har undersökts för sin förmåga att stimulera pinealkörtlarna och den limbiska regionen i hjärnan - centrum för våra känslor.

* Myrra har en av de högsta halterna av sesquiterpenes, en klass av föreningar som kan stimulera hypothalamus, hypofys och amygdala. Myrra var en av de andliga oljorna som gavs Jesus när han föddes.

* Rosenträ hjälper till att skydda mot negativa energier med en säker gräns.

* Melissa hjälper till att lugna och balansera känslor. Det hjälper också att stimulera till det främre hypofysen och immunsystemet.

* Ylang yang främjar en känsla av avkoppling och kan hjälpa till att balansera manliga och kvinnliga energier. Det är mycket stödjande för självkärlek.

* Gran hjälper till att frigöra känslomässiga block, vilket ger en känsla av balans och jordning. Traditionellt trodde granolja att ha välfärdsfrekvensen.

* Hyssop hjälper till att harmonisera känslor. * Rose har en mycket hög frekvensnivå på 320 MHz. Det skapar en magnetisk energi som lockar kärlek. Det hjälper till att öppna upp hjärtchakrat.

Tips på användning

* Direkt inandning eller i Diffuser

*Gör en aura-skyddsspray. Lägg 8-10 droppar White Angelica-blandningen i glassprejflaska med destillerat vatten. Sprid över huvud, axlar och kropp.

*Applicera den på din hud. Applicera på axlarna, längs ryggraden, på huvudet, på handleden, bakom öronen, på nacken eller på fotens Vita Flex-punkter

* Tillsätt 4-6 droppar i badvatten för dess lugnande effekt.LUCKA 15


* Akut Själsamtal 20 min för dig som verkligen är i en krisig livssituation och behöver någon att prata med 💖
Sker endast över telefon !

Själsamtal 45 min
Personligt möte / eller via telefon.

#hjärterum
#hälsokällanbergby

Medial Konsultation
Din själ berättar och jag förmedlar det som kommer till mig.

Dåtid-Nutid-Framtid
Förmedlar information genom att känna in och se dina energier i det som varit, det som är just nu och siar dina möjligheter på livsvägen in i framtiden. Budskap sker genom universiella energier, guider, skyddsänglar, nära och kära i andevärlden.

Din Hälsa
Energikänning av hur du mår själsligt, fysiskt och mentalt. Healingprocess sker i samtalet. Rådgivning, Tips vad du kan göra för att uppnå god hälsa.

Healing
Ingår och sker alltid under vårt samtal och utan handpåläggning. Energin fyller på din inre läkningsprocess, ger dig inre lugn och tar bort blockeringar och mental stress. Du ges all energi och balansering av det du och din kropp behöver.

Livet
Känner in det som sker i ditt liv och var du är på väg.Känslor, blockeringar, energiflöden, bearbetningar, tankar och i villka livsområden energierna i ditt liv stagnerat eller flödar.

Livsval, möjligheter och ditt hjärtats väg i ...

Arbete Ekonomi Relationer Kärlek Boende.

Vi tar alla områden var och en för sig.

Du får gärna ställa hur många frågor du vill under samtalet.

Medialt Förmedlar gärna budskap från dina nära och kära från andra sidan. Även om jag inte kan garantera att dom har något budskap till dig just under vårt själsamtal.


hjarterum_irjaberg Så för att vinna !
Motivera varför du eller din vän behöver ett akutsamtal !


Tredje Adventsgåvan en Akut Själsamtal gick till Petra Germer. Tack för att du engagerar dig på Hjärterum sin sida🙏
Söndag 22 ör det en ny gåva. Kom i håg att alla dagar med engagemang räknas✨LUCKA 16


Orange olja erbjuder en söt, lugn doft som kan fylla ett rum med en känsla av lugn, harmoni och kreativitet.

Orange Oil: s förmåga att naturligt öka immuniteten och minska flera symtom på många sjukdomar har traditionella medicinska applikationer för behandling av akne, kronisk stress och andra hälsoproblem.

Används i aromterapi, har Orange Essential Oil's behagliga doft en glad och lyftande men samtidigt avslappnande, lugnande effekt som bidrar till att minska pulsfrekvensen. Det kan inte bara skapa en varm miljö utan kan också stimulera immunförsvarets styrka och motståndskraft och eliminera luftburna bakterier.

Oralt eterisk olja används lokalt för att upprätthålla hudens hälsa, utseende och konsistens genom att främja klarhet, utstrålning och jämnhet, vilket minskar tecken på akne eksem och andra obekväma hudtillstånd.

Orange essentiell olja, som används i en massage, är känd för att öka blodflödet. Detta är känt för att lindra obehag i samband med inflammation, huvudvärk, menstruation och låg libido.

Används medicinskt reducerar orange eterisk olja incidenterna av smärtsamma och reflexiva muskelsammandragningar. Det används traditionellt i massage och för att lindra stress, magsmärta, diarré, förstoppning, matsmältningsbesvär eller felaktig matsmältning och näsblod.LUCKA 17


Stor favorit Valor.
Valor är en av de ursprungliga blandningarna som formulerades av D. Gary Young och en långvarig favorit bland medlemmarna. .

Alla de eteriska oljorna i blandningen har noga valts ut för sina unika egenskaper vid utvärtes bruk och doftspridning: .
Frankincense för sin upplyftande, jordnära doft och sina hudutslätande egenskaper

Black Spruce för sin jordande, skogsaktiga doft, .

Blue Tansy för sin inspirerande aromatiska profil, .

Geranium för sin söta, blommiga doft och Camphor Wood för sina hudförbättrande egenskaper och sin starka, örtaktiga doft.


* En jordande doft som inger självförtroende vid svåra tidpunkter eller uppgifter.

* Använd utvärtes för att främja en känsla av balans och anpassning

* Lugnande och upplyftande doft

* En kryddig, söt och positiv doft som inger förtroende och mod

*Använd utvärtes när du gör yoga för att skapa en jordad miljö.

* Stryk på rikligt på handleder, nacke, skuldror eller andra områden efter behov.


LUCKA 18


Christmas Spirit™ är en söt, kryddig blandning av de eteriska oljorna Orange, Cinnamon och Spruce, som tar fram de känslor av glädje och lycka.

Vilka är de dokumenterade användningarna för Christmas Spirit Essential Oil?
.
.
* Ilska, känslomässig omvälvning, lycka, känslomässigt hjärta, ger glädje i hjärtat, glädje, skydd, stress och renande i en ohälsosam miljö.


Vad är den aromatiska påverkan på sinnet?
* Dess kryddig arom som är lugn och skyddande.


Vad är Nans mentala (tankesätt), känslomässiga och andliga tolkning av denna olja?


Julandan hjälper oss att omfamna årstidens andlighet och känslor. Det hjälper oss att vara tacksamma för våra gåvor och fritt ge till andra med ett öppet hjärta. Bidrar att vi kan uttrycka glädje och känna oss trygga.


*Applicera över hjärtat, eller på handleder, nacke eller fötter för att inspirera känslor som tacksamhet, glädje, skydd, tröst och frid.

LUCKA 20


Panaway är smärtlindrande, har uppfriskande, upplivande doft och ger en kylande känsla när den används utvärtes. Bra vid trötta muskler och träningsvärk. Kan smörjas på huden eller användas i badet.

VÄRK
Blanda med vegetabilisk olja och smörj på det värkande området.

HUVUDVÄRK
Späd med vegetabilisk olja och smörj på tinningarna, nacken och pannan för att motverka huvudvärk.

RYGGBESVÄR
Blanda med vegetabilisk olja och massera berört område.

VÄXTVÄRK
Blanda med vegetabilisk olja och massera berört område.

MASSAGE
Blanda med massageolja för en uppfriskande upplevelse.

ANDNING
Blanda med vegetabilisk olja och smörj på bröstet för att öppna upp andningsvägarna.

AVSLAPPNING
Gör ett eget badsalt med 10 droppar PanAway och 1 kopp eponsalt. Tillsätt blandningen i ditt badvatten och slappna av.

PanAway® är en blandning av essentiella oljor Wintergreen, Helichrysum, kryddnejlika och pepparmynta. Den har en uppfriskande, uppfriskande doft och har en kyla känsla när du applicerar den på din hud. Det känns fantastiskt när du applicerar det på trött muskler efter träning eller under en massage! Oljorna i denna populära blandning är mycket kraftfulla och innehåller beståndsdelar som har studerats och visats ge goda resultat.


💙 💙

• WINTERGREEN - stark, genomträngande doft som är fördelaktigt för muskler, ben, leder och ger fantastiska komfort till muskel- och skelettsystemet

• HELICHRYSUM - upplyftning till det undermedvetna, otroligt läkande i vävnaderna, stimulering av korrekt cellfunktion, stödjer särskilt det kardiovaskulära systemet, muskler och ben

• CLOVE - stöder hjärt-, matsmältnings-, immun- och andningsorganen, hjälper kroppen att upprätthålla hälsosamma inflammatoriska nivåer

• PEPPERMINT - lugnande för matsmältningsorganen, nervsystemet, andningsorganen och muskler och ben

Beståndsdelar för forskning - metylsalysylat, nerylacetat, eugenol, mentol

* PanAway har ett barnsäker lock på grund av den stora mängden vintergrön eterisk olja. Wintergreen innehåller mycket metylsalicylat.


LUCKA 19


Cederträ eterisk olja avger en varm doft med rykte om dess egenskap som afrodisiakum. Den är lugnande, och verkar avslappnande vid massage. Inom skönhetsvården används cederträolja sedan länge som en välgörande ingrediens i hudvårdsprodukter för fet hy.

Cedrar var de träd som nämns mest i Bibeln, som symboliserar en källa till skydd, visdom och överflöd. Cederträolja är ett väldigt effektivt insektsmedel vid till exempel mal, pälsängrar, myror och mygg.

Välanvänd olja för män tack vare sin maskulina doft, sina antiseptiska egenskaper och lugnande inverkan på huden.

* Använd till ansiktsserum eller skäggolja. Gör ansiktsskrubb genom att blanda cederträolja med vegetabilisk olja och Epsom Salt. Lägg cederträolja i ren, kemikaliefri schampo eller balsam och massera i håret och hårbotten som vanligt. Låt det sitta i 30 minuter före sköljning. Blanda 2 droppar cederträolja med V-6™ eller kokosolja och massera försiktigt in i hårbotten i ca 5 minuter. Låt vara i 30 minuter, därefter skölj.

Lugnande och kan vara välgörande mot ADHD
Cederträolja innehåller den högsta mängden sesquiterpenes.

Vad är Sesquiterpenes? De är en kolvätegrupp som finns i eteriska oljor. De påverkar hjärnans limbiska system som kan höja humöret och hjälpa oss att slappna av (övervinna stress). Detta förklarar varför Cedarwood är avkopplande och kan hjälpa till med fokus.

Cedrus är ett arabiskt ord " kedron " som betyder " kraft ".

Visste du att egypterna använde Cedarwood för att balsamera de döda?

* Visste du att indianerna traditionellt använde det för att förbättra deras andliga kommunikation?
Visste du att Cherokee trodde att cederträ håller kraftfullt beskskyddande andar ? Det är tradition att placera en liten bit cederträ i en medicinväska och bära den runt halsen.LUCKA 22


Digize främjar matsmältningen och används för alla typer av magbesvär såsom gaser, förstoppning, magkatarr, illamående, diarréer etc.

MATSMÄLTNING
Blanda med vegetabilisk olja och smörj på magen för att främja matsmältningen. Man kan också droppa en droppe under tungan.

ILLAMÅENDE
Blanda med vegetabilisk olja och smörj på halsen för att dämpa illamående eller droppa en droppe under tungan.

ÅKSJUKA
Droppa en droppe i ett glas vatten och drick. Man kan också göra egna kapslar med Digize och svälja.

FÖRSTOPPNING
Droppa en droppe i ett glas vatten och drick.

UPPBLÅST & GASIG
Blanda med vegetabilisk olja och smörj på magen för att lindra uppblåsthet och gasighet.

HALSBRÄNNA
Blanda med vegetabilisk olja och smörj på bröstet för att lindra halsbränna.

RESA
Droppa en droppe i ett glas vatten och drick under dagen för att stötta matsmältningssystemet.

Motivera varför just du skulle vilja ha denna Digize olja?


GRATTIS TILL
Digize vinnaren ! @annikaxelsson
Tack Annika för din fina medverkan och alltid så positiva respons 💖 😊
God fortsättning / Irja & MichelleLUCKA 21


Goji-bär har varit kända i tusentals år av kineserna. De stöder inte bara ett hälsosamt immunsystem utan de är fyllda med mineraler, vitaminer och antioxidanter.

En kraftfull antioxidant och näringsmässigt balanserad dryck. NingXia och kinesiska vargbär har använts i tusentals år för att stödja immunsystemet, främja livslängd och naturligt avgifta kroppen.

*Fördelarna med Goji-bär är fantastiska! De ger en naturlig källa till kalcium och magnesium, vitamin B, antioxidanter och mer.

Vilka är fördelarna med Wolfberries i NingXia Red?

NingXia Wolfberry-fördelarna inkluderar:

* Innehåller högsta ORAC-poäng för vargbär vid 303 μTE / 100 g jämfört med det kinesiska vargbäret vid 202 μTE / 100 g. ORAC står för Oxygen Radical Absorbance Capacity: Det berättar antioxidantkapaciteten för en livsmedelsartikel. Som jämförelse mäter Acai 184 μTE / 100 g och blåbär 32 μTE / 100 g.Högsta nivåer av naturligt förekommande, åldersbeständig S-ORAC-antioxidantaktivitet.

* Antioxidanter kan skydda kroppen mot fria radikaler.

*Är den rikaste kända källan till vitamin B1 eller tiamin som är nödvändig för energiproduktion.

*Har en hög nivå av naturligt förekommande C-vitamin eller askorbinsyra.

*Innehåller kalcium, krom, magnesium, kalium, koppar, mangan och zink - alla viktiga mineraler i kroppen

*Hög mängd protein vid 15,6 viktprocent vilket är högre än bipollen.Rik på aminosyror som L-arginin, L-glutamin, L-leucin.Över 21 viktprocent fiber vilket är mer än havrekli eller bovete.

* Högsta procentandelar fiber som finns i mat. Högfiber stöder ett friskt matsmältningsystem

* Innehåller karotenoider som inkluderar zeaxanthin och lutein som stöder hälsosam synfunktion.


LUCKA 24

God Jul!


JulGåvan med blandat innehåll med ett värde på ca 1500:- delas ut till den som aktivt har engagerat sig under kalendermånaden och vinnare meddelas under julaftonskvällen !JULKLAPPEN


* Bok referensguiden Eteriska oljor
* Orange plus olja
* Clove plus olja
* Valerian olja
* Grapefruit olja
* Thieves olja
* Tee Tree olja
* Roller till oljeflaska
* Deoderant Meadow Mist
* Ningxia dryckpåse
* Ningxia Nitro tub
* Provpåsar Lavendel Lemon
* Magisk Sprituell Afton värdekort
* Seedlings Baby Wipes
* Bok 12 Healers tankar om healing.


INNERLIGT TACK FÖR ALLAS MEDVERKAN , ENGAGEMANG OCH BIDRAG UNDER HELA DENNA KALENDERTID :) !! .

NU HAR VINNAREN AV JULKLAPPEN VALTS UT !!!! 


( vinnaren utses av facebook och instagrams statistik under hela månaden ) .

DU SOM HELA MÅNADEN
VARIT AKTIV OCH SOM DELAT TAGGAT KOMMENTERAT OCH INSPIRERAT LÄNGS HELA VÄGEN !!! .

DET ÄR LINDA FALKENSTRÖM !!

@lindafalkenstrom78


STORT GRATTIS OCH GOD FORTSÄTTNING TILL DIG OCH I VÅR ÖNSKAN OM ATT JULGÅVORNA TILLFÖR KRAFT OCH STYRKA FÖR DIN INRE & YTTRE HÄLSA !! .
.
HJÄRTERUM //
irja & michelle
Young Living Distributörer.LUCKA 23


Norrsken svart gran.

Så nästa gång du behöver lite kärlek och ljus, positiv energi eller på något sätt att lyfta ditt humör, ta denna fantastiska olja och ta ett djupt andetag.Traditionellt har svarta granträd tros ha frekvensen av välstånd. Så om du vill använda lagen om attraktion och öka din överflöd, vill du ha denna olja!

Black Spruce är också en av de mest kända emotionella oljorna, som används för att frigöra känslomässiga blockeringar och ger känslor av balans och jordning. Denna olja har kapacitet att få dig att känna dig jordad och stödd på samma gång.Trädgrenarna berör de dansande färgerna på himlen, sammanflätade med Moder Jordens styrka och himmelens mysterier. Det ger ljus till sinnets mörker, släpper andliga blockeringar.
HUR ANVÄNDER MAN ETERISKA OLJOR?Eteriska oljor (en del tror att det heter essentiella oljor men det gör det alltså inte) används utvärtes, invärtes och aromatiskt. Fördelen med att använda oljorna utvärtes och aromatiskt är att oljornas effekt inte behöver förlita sig på att matsmältningen är som den ska vara. Vilket kan vara bra då det är många människor som har problem med matsmältningen. När man använder en olja utvärtes så späder man ofta ut den med en ”bärande olja”/bärarolja, en fet vegetabilisk olja så som till exempel Kokosolja, Jojobaolja, Olivolja, Avokadoolja eller Young Livings V-6-olja. Vill man använda oljan aromatiskt så har man den i en doftspridare/luftfuktare med vatten, andas in den direkt från flaskan, har oljan i ett diffuserhalsband eller armband eller andas in den under handduk när den ligger i varmt vatten. Många oljor från Young Living kan också sväljas antingen som de är tillsammans med lite olja eller honung eller i ett glas vatten. Att använda sig av tomma kapslar som man fyller med valfria oljor är också ett alternativ när man vill få i sig dem invärtes.


Att använda växtdelar för att må bättre har människan gjort i flera tusen år. Eftersom Young Living eteriska oljor är så koncentrerade så tar det bara cirka 20 minuter innan oljan har penetrerat varje cell i kroppen om den appliceras på huden. Eteriska oljor används för att få bättre hälsa och används inom aromaterapi, för spirituella syften, kroppsvård, hårvård, hälsokost och i hushållsprodukter som rengöringsmedel, tvättmedel samt diskmedel.