Mer om Irja
Medium siare healer andevärlden seans meditation budskap tolkning

Medium Siare & Spirituell Healer 


IRJA BERG

" Den angenäma friden" 


MEDIUM SIARE SPIRITUELL HEALER

KURSLEDARE COACH LIVSINSPIRATÖR NATURBARN 


Irja Berg 


Min förhoppning är att inspirera dig, öka din medvetenhet och engagera dig till att hitta din inre kraft.

Jag hoppas verkligen att Du finner att de samtal, behandlingar event kurser och utbildningar

som jag erbjuder kan vara till nytta för dig.


Varmt och hjärtligt välkommen till mig jag ser med glädje fram emot vårt möte.


SJÄLSAMTAL  

KBT & ACT LIVSCOACH

IRJA BERG

Spirituellt Medium Siare Healer Liv & Relations coach

IRJA BERG 


Siar och förmedlar dina möjligheter längs livsvägen. Dåtid, nutid och framtid i alla livsområden. 

Ett möte i omtanke quantumhealing värme och ljus. Med möjliga budskap från dina nära och kära i andevärlden.

Jag möter dig som medium sierska och spirituell healer en ljusbärare som förmedlar budskap till dig genom

din själ och från andevärlden ..naturens gåvor .. djuren .. guider och våra vackra änglar och allt det som omger oss!


Helhjärtat ger jag av min erfarenhet, kunskap och av mina mediala förmågor och möter dig där du är i livet.

Inifrån själens djup till helheten - det andliga, själsliga, fysiska, mentala och känslomässiga delen.Hej det här är IRJA BERG och jag har vad man säger god intiution, utvecklade mediala förmågor att känna se och höra det vi kallar andevärlden energier och medvetanden. Det har alltid funnits naturligt inom mig och människor har sökt sig till mig för mina förmågor sen barnsben.


Jag arbetar heltid i min verksamhet Hjärterum i Gävle som medium och healer sedan 2013 och jag har där tusentals besökare om året, som jag känner stor ödmjukhet och tacksamhet för varje dag. Att varje person som finner sin väg till Hjärterum är en enorm gåva för mig och som gör mitt inre varmt och fyllt med glädje.


Att arbeta med det jag älskar och att få uppleva alla fina möten med människor och få ta del av allt mellan liv och död gör att ödmjukheten tilliten känsligheten och respekten alltid är närvarande. Det har stärkt mina mediala sinnen och min healande förmåga som inga kurser och utbildningar någonsin kunnat ge mig.


Att genom ett möte få se en slocknad blick lysa upp på nytt, att få se ett leende tändas hos den som tycktes ha glömt att le, få se tillit vakna på nytt hos den som inte längre trodde på sig själv, något eller någon .. det ger mig drivkraft och passion att helhjärtat ge av min erfarenhet, kunskap och av mina unika mediala förmågor.


Där möter jag dig där du är i livet. Inifrån själens djup till helheten - det andliga, själsliga, fysiska, mentala och känslomässiga delen.


Mer om mig 

Genom min uppväxt så kom jag mycket nära naturen och det var där fann jag min inre tystnad och sanningen inom mig. Det var i naturens varma famn jag visades vägen till källan av mitt ursprung. Tillsammans med årstiderna formades mina kunskaper och djuren visade mig vägen till livet och dess livscykel. Jag lärde mig att se ,känna igen dofterna av regn snö och värmeväxlingarna. Känslan av att följa energierna före och efter stormar och åskväder. Att djur och växter talade med varandra och bjöd in mig i samspelet mellan himmel och jord. Minnen av glädjen av att kommunicera med en liten kungsfågel under granarna, den där stunden då vi förstod varandra utan ord det var helt magiskt, så kul vi hade !


Hur mitt hjärta ännu krossas av sorg och hopplöshet då träden avverkas i skogen, Där jag ser hur grenarna faller ner efter trädstammen som skydd och sorg och längtan efter sin fallna jämlike. Träd som ger mig sin tillit kunskap och beskydd och som berättat om vad som sker på vår fina jord och som varje dag tålmodigt ger syre och liv i vår ande. 


De hemliga och skygga skogsväsen och småfolk som så få människor vet om att de ens existerar utrotas och ber om beskydd. Naturen och djuren och allt som hör till är min allra närmaste och bästa vänner tillsammans med kemin av elementen som binder oss samman till en helhet. Vattnet min spegel och liv ,en sån stor intelligens, alltid närvarande..så kraftfull. Jorden som ger tryggheten näringen och balansen i min kropp. luften som fyller mitt inre med glädje och elden som för min passion och drivkraft framåt och som helar och värmer i kärlek. Mineralriket som ger mig ljuset i mina ögon. Livet är en himelsk gåva, ett livsmirakel som inte kan formas med ord.


Redan som litet barn upplevde jag andevärlden änglar och såg händelser som ingen i min omgivning uppfattade. Även om min mamma spådde i vanliga kort och skrev astrologiska horoskop, odlade smått och använde örter till vanliga åkommor så förstod hon aldrig det jag såg eller upplevde. Min mamma var en "skötsam" alkolist och dog tragiskt och vid för ung ålder i ahlzeimer.


Min pappa tog ut mig i naturen på sina jaktäventyr efter hare och älg som var hans stora passion här i livet. Men även för att plocka svamp och bär och han gav mig även kunskaper om allt fågeliv och om naturens skafferi för att hålla mig sysselsatt med annat för jag tycker fortfarande inte om dödandet av djuren och jag blev vegetarian vid ung ålder. Men han valde att dö långt ut i skogen där han var som lyckligast av ett fysiskt brustet hjärta i en mycket kall juletid i med mycket snö. Han kom till mig i den stunden och gav mig all sin kärlek. Jag är så tacksam för den upplevelsen. 


Min farmor var troende baptist. Jesus var hennes stora stöd i livet som hon berättade mycket om och som jag vid senare i livet även upplevde själv, speciellt när jag arbetade inom vården , där vid livet slutskede. 


Den gåvan att få vara delaktig i den sista tiden och i stunden när livet/energin/anden lämnar kroppen.

Den erfarenheten och kunskapen av alla de nu bortgågne människorna som jag höll i handen i de allra sista heliga andetagen , de dom gav mig då är obeskrivligt. Det är starkt och vördnasfyllt i ödmjukhet och i glädje.

En enorm andlig och medial upplevelse mitt i en levande lektion i livets stora mysterier. En djup visdom om hela energisystemet som håller den biologiska kroppen samman i ett fascinerande nätverk i energier fysik och kemi i hjärtats och hjärnans fantastiska intelligens.


Det otroligt vackra som sker när stillheten och andevärlden gör entre och "de på andra sidan slöjan, omfamnar anden med fridfull kärlek och glädje i emot tagandet av uppståndelsen " 


Kroppen är ännu långt efter att sin gäst lämnat ännu fyllt av liv och en ny livsprocess sker för att återföra kroppen till osynlighet. Det är så naturen tar hand om livet och återför livsenergin.. 


Hela livet har jag ägnat mig till livets existenser och dess former och uttryck. Drivkraften och intresset att utforska allt inom det synliga och osynliga och dess heliga magi, det spännande och mystiska och den där känslan av att det alltid finns mer att upptäcka den finns alltid med mig.


Det ger mig och har gett mig insikter och fördjupade studier i olika av religioner och synsätt inom andlighet och breda kunskaper inom alla former av symbolism tecken tolkningar och cermonier. 

I alla mina möten med sökare , andliga mästare , gurus, medium , siare , kloka gummor o gubbar , präster, lärare, guider, arkeologer, schamaner, dr proffessorer och stora forskare i kurser utbildningar föreläsningar  ... mfl.


Så är det ännu naturens lagar och dess resonans som ger mig den höga och klara energin i mitt liv, i min själ och hela existens. Den naturliga livsrytmen är mitt andliga levebröd.


Den "andra sidan av slöjan" med anhöriga änglar mfl är lika levande och fantastisk som självaste livet och att allt finns här inom mig och är inte separerad eller utanför mig det ger mig en innerlig och angenäm frid.


Min pappa, ett utsatt och mobbat tussebarn som älskade skogen och jakten , så har jag efter hans hastiga död insett att han var mycket högkänslig, inkännande, medial och siade framtiden. Så mycket medveten och rätt han hade när han var så upprörd på politiken och ekonomin eller när det rörde sig om natur och miljö, Den sorgen och frustationen han kände när ingen förstod eller lyssnade på vart allt var på väg som han bara visste och bara försökte förmedla på sitt sätt.

Att det han var så engagerad i då visat sig blivit till verklighet idag. Det är så fint att jag vet det idag när jag siar framtiden. Pappa är mitt stora stöd i ensamma stunder.


Som liten drömde jag om fred på jorden och att alla skulle värna om djur och natur. Där jag växte upp fanns bondgårdar intill som jag älskade att vara delaktig i. Jag var med och plockade potatis , lekte med kalvarna , grät så det gjorde ont i hela mig när de slaktade storgrisen till jul. Jag var med och skötte om arbetshästen Solbrun och vi barn lekte kurragömma på höskullen. Då vid skördetiden när alla samlades berättades det gärna om spöken och hemskheter som skrämde gårdsfolket. Platser som var hemsökta och om vandrande själar och vättar som ställde till satyg som dom sa. Hustomten som alltid knuffade upp stalldörren vid fint väder. Det har alltid varit med mig sedan dess, nyfikenheten och att upptäcka mer det har aldrig någonsin avtagit. 


Kanske blev de här upptäckterna och nyfikenheten starkare för att jag var ett ensamt barn som egentligen saknade en trygg tillvaro och ett hem när livet i min omgivning blev sorgligt utsatt och plågsamt. Där jag blev ett barn som bara var ivägen och en börda för de vuxna.


Där den enda möjligheten till lek, lärdom och äventyr fanns bland de vilda djuren och livet i naturen. Jag blev en naturlig överlevare och där min allra närmaste vän min egen lilla ängel "Modig"visade mig livet och gav mig tillit ,förtroende , sällskap och beskydd. Tillsammans växte vi upp och hon är ännu vid min sida.

 

Mina sinnen är en naturlig gåva som jag förvaltar väl och som gör att jag alltid vänder mig till naturens överfyllda kunskap visdom och örtapotek. Har med åren samlat på mig en stor och bred kunskap och kännedom om hur vår biologiska kropp fungerar och hur starkt våra tankar påverkar oss. Jag har följt mina ingivelser och de har visat mig att den förgiftade miljö som finns i all vår mat, i mediciner, kläder och produkter. Att det skadar våra så känsligt utvecklade sinnen och att det sänker vår energinivå och livkraft. 


Min högkänslighet kunskap och visdom om naturens samspel är en tung börda att bära i dagens moderna samhälle. När det till en viss del av andliga kretsar pratas om ljusarbetare ,ett överflöd av kärlek och en bättre värld. Men där naturen intelligens som är vår skapare av liv , glöms bort i sökandet av trosystem, att stressa sig fram för att hinna med livet av uppstigningar och hirarkier av ljus. Där individer armbågar sig fram och som gör allt för att synas och höras och av välbehag utnyttjar ovetande naturens livsenergi och inte är medveten om att hela himlelriket är nedstigen inom dig och uttrycks av dig här på jorden. 


När jag insåg hur allt hänger samman i en vacker symfoni av vibrationer och frekvenser och hur ljuv musik av kärlek och ljus uppstår. Då känner jag mig fullt ut levande och hel i min själ och min innersta önskan och drivkraft är att du också finner healande i kropp och frid längs din sanning och livsväg. VAD HAR JAG SIAT ?


Under åren 2014-2015 som var en mycket tuff tid för mig personligt, då i ensamma stunder.

Siade jag framåt och skrev då ner vad som jag såg komma i världen under ca 2013-ca 2050

Jag fann denna text när jag städade ur en gammal dator när min nuvarande kraschade. Det är lite rörigt eftersom detta siande skedde under flera tillfällen men jag vill ändå dela den med dig.


Transformationer sker och missledande information till allmänheten.

Förfalskningar ökar. Bedragare finns överallt, de äldre blir en måltavla.

Änglar ljuder ur trumpet på himlen att sanningen ska visa sig för den som ser igenom världens illusion.

Sanningar och lögner som blandas in i varann och ingen vet till sist ingenting om vad som är sant eller är lögner. 

Ingen tar längre tar på sig ett bärande ansvar inom företagsverksamheter, myndigheter, regeringar, kommuner landsting mfl.

Det är alltid något eller någons annans beslut eller andra som gör fel. Girigheten ökar. Överrenskommelser och brytna löften skapar oro.


Mänskligheten går igenom en stora förändringar och blir mer medvetna om sig själva och sin omgivning.  Vem är jag ? Vad vill jag med mitt liv ? Hur vill jag ha det ? Hur kan jag förändra mitt liv? 


Det råder plötsligt en tystnad och rädslor från hela mänskligheten , jag ser människor som stannar upp och skyddar sina ansikten. Oenigheter sker. Stora påtryckningar sker i samhällen. Människor börjar längta efter renhet och det naturliga livet.


Ekonomin svajar. Guld silver energi metaller och ädelstenar flyttas från och mellan länder. Länder i öst kliver fram och tar mer plats i handel och världsekonomin. Regeringsbyten och tvivel sker överallt i världen. Under 2024 sker oväntade förändringar som mestadels gynnar världen. 2027 uppstår förvirring men det skapar mer ordning i oredan.

Många högt uppsatta ledare omkommer /dör /mördas. 


Rättigheter för människor barn djur och natur börjar förändras till det bättre.

Mer medvetenhet om miljön , naturen och sin egen påverkan är viktigt i samhällen framöver.

Allt är inte som det ser ut.  

Kollektivt samarbete ljus och kärlek, upplysning. 

Vuxna/Barnen vill förändra arbete/skola.

Människor söker mer tystnad. 

Arbete minskar i verksamheter globalt. 

Studier och kunskaper förändras missnöjen uppstår. Vem har rätt och fel. Kunskaper ifrågasätts.

Motstånd och demonstrationer många maktskiften. 

Folket tar tillbaka sin kraft efter missnöje med ledare företag produkter mat och arbetsmiljöer och annat.. 

Man vet inte vem som är ulv i fårakläder.

Andliga trosystem skapar splittring osämja och separationer. 


Det fria ordet och den lilla människans frihet byggs upp starkt under de kommande 10 åren.

Människor kommer att arbeta hårdare för att bygga en bättre värld och värnar om till naturen 

Stärkta relationer med familj partners blir viktigare. 

Ensamhet separationer och osäkerhet Illusioner och verkligheter ställs mot varandra.Det kommer att ske stora förändringar och åtstramningar inom droghandeln,


I den en kommande världen byts allt fler mäktiga män och kvinnors ut och den maskulina energierna som har med makt kontroll ekonomi ägodelar livsmedel mm kommer att omfördelas och jämnas ut och den feminina krafterna letar sig fram överallt och börjar växa fram, kvinnor i den här tiden kan nu börja känna sig starkare och modigare än tidigare. Ett balansering sker mellan kvinnor och män. Men inte utan maktkamp.


Under 2023 väljer många fler att leva mer i glädje och hos många lättar energierna upp och skratt blir viktigare än tidigare. Det går mot ljusare tider , trots tunga omständigheter runt om i världen. Det går framåt och bakåt samtidigt men under 2024 lättar allt och det går framåt i samarbeten och hälsan bland folket stärks upp.

Naturen är under förändring men allt är som det ska vara , arter utrotas och nya uppstår. 

Klimatet förändras , men det är kylan som kommer att överaska mänskligheten.


Ekonomin påverkas mer och stort globalt Det går fram och tillbaka.

Ekonomiskiften sker. Ekonomin är under förändring och är på väg att komma till tillbaka till folket crypto valuta blir godkänt betalningsmedel. Kontanter guld silver och ädelmetaller blir dyrare och värdefullt. Fattigdom och rikedom i stora kontraster , förändringar och mer jämnvikt sker under flertal år. Återbruk ökar. Företag köper tillbaka råvaror av konsumenten, det ger en stabilare och friskare värld och en er ekonomisk jämnvikt över tid. Råmaterial är den nya ekonomiska trenden och en världen blir till sist en renare plats. 


Ohälsa ökar bland mestadels bland yngre mental ohälsa , allt fler drabbas av sjukdomar som borrelia ALS MS hjärnskador och oklara hjärtfel. 

Fler och fler människor blir långtidssjuka, mer aggressiva och har brist på tålamod, mer ont i kroppen och mental hjärndimma och brist på energi. Depressioner.

Barnafödandet minskar globalt.

Energimedicin och vissa naturmedel totalförbjuds på många områden och länder men behoven och viljan ökar trots motstånd och det lättar upp.

Gamla metoder och nya tekniker gör enormt stora genombrott inom hälso området ,kroppar som lagas och återställer en individ till dess naturliga ursprung oavsett sjukdom eller skador. 


Artificiell intelligens kommer åren 2023-2030 att upplevas väldigt skrämmande av många människor när

det visar sig att AI kan bli mänsklighetens fall och stora genombrott. Ser även varningar!

Internet förändras nya nätverk nya strukturer.

Nya tekniker ger framgång och motstånd.

Krig uppstår men mildras, bevakning, spioneri,

Mänskliga AI Robotar möter vår intelligens och ersätter människor arbeten relationer mm.

Människor påverkas av vad som verkligen är verklighet och inte . Medias informationsflöden sker inte längre av journalister utan av alla människor AI och algoritmer, allt förändras inom kunskap film osv AI smälter samman med media ,skapande och deltar i hela samhället. Utbildningar kunskaper och kommunikation förändras.

HJÄRTERUM

Skapades 2013 när jag flyttade hela min verksamhet till GÄVLE


HELA ÅRET FIRAR VI

10 ÅRS JUBILEUM !MEDIUM

Själsamtal 

Hemsökt Hus

Upplösning av stagnerad energi, spirituella budskap. Kontakt och förmedling med andevärlden

Samtal med djur

Medial lektion 

Kurser & Utbildningar i Healing

Personlig  & Medial utveckling


SIERSKA 

Dåtid Nutid Framtid

Bortappade föremål mm 


SPIRITUELL HEALING 

Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT)

Energiterapi & Andlig kirurgi

Vid trauman , blockeringar mm

Reikimaster / Reikihealer

Healing för människor djur platser hus.

Änglbudskap 

Änglaljushealing

Oneness Deeshka.

Vid önskad Mental Klarhet, Inre Tystnad,

Fokus, Positiva tankar


All healing sker även via distans.


SAMTALSTERAPI

Livs/Relationscoach

KBT&ACT Coach


BEHANDLINGAR 

Reiki 

Access Bars

Access Energetic Facelift

Regndroppsterapeut /Aroma

Änglaljushealing 

UTBILDNINGAR & KURSER  1990-2023

Birkan Tore

Pierre Hesselbrandt

Nassim Haramein

Jain108Academy 

Ekam Oneness University

Monaomkroppen

Benjamin Kong

Kjell Haglund
MEDIALT / ANDLIGT 

Medial & Siare sedan barnsben.


Kurs. Medial utveckling / Djurkommunikatör

Utb.   Medium / Trancemedium

           Änglaljusbudbärare 

           Oneness /Deeksha


UTBILDNINGAR

INOM KROPP & ENERGI BEHANDLINGAR 


Utbildningar.

Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT)

Reiki / Reikimaster 

Access Bars 

Access Energetic Facelift

Regndroppsterapeut /Aroma 

Helhetshälsa/DORN metoden

Hjärnkraft & Förvärvade hjärnskador


SAMTALSTERAPEUT

Utb. Samtalterapeut

Utb. Livs/Relationscoach

Utb. KBT&ACT Coach


ÖVRIGA KUNSKAPER KURSER & UTBILDNINGAR

TCM Traditionell Kinesisk Medicin, Moxa EFT

Shamansk Healing, Kinesiologi, Akupressur, Homeopati, Örtkunskap,Kvantumfysik, Regression, Hypnos

Meditationstekniker, Bildterapeut, Astrologi ,Grafisk formgivning, Själsporträtt mfl.


Skapare & Tidningsredaktör 

Grafisk formgivare för "Alla Tider`s" en månadstidning

för Hamrångebygden/Ockelbo 2001 


TIDIGARE YRKEN 1988-2014

Vårdbiträde/Undersköterska/Personlig assistent 

Hjärnkraft & Förvärvade hjärnskador

LMV Statlig tjänst Fotoredigering/retuschering flygfoton.

Fotolaboratorie kontorist

Varmt välkommen till

 Hjärterum för 

Samtal & Behandlingar 


HJÄRTEGÅVAN

Väntan för en bokad tid för Själsamtal är 

ca 3-4 månader. och jag är så evigt tacksam för varje personligt möte och kontakt . 


Men jag prioriterar alltid min egen energi och hälsa i första hand. Tar emot extra bokningar när jag har tid över och gott om energi.


Det betyder allt för mig att kunna bidra till ett bättre mående eller förmedla klarhet och frid i människor. 


Tiden vi lever i är tyvärr alldeles för svår för många människor och de som verkligen lider av ohälsa, ångest ensamhet och som är i kris situationer i livet blir bara fler och fler. De ber mig om hjälp i stort sett varje dag. Människor som söker och behöver stöd, samtal och behandlingar men som inte alls har den ekonomiska möjligheten någonsin. 


Därför har vi nu startat upp HJÄRTEGÅVAN här på Hjärterum som en möjlighet för oss att kunna hjälpa till lite mer iallafall. Så om du vill skänka en frivillig slant är det en mycket stor gåva till den behövande.TACK!

I hjärtligt tacksamhet för din fina Hjärtegåva ges du alltid 10 min distans healing. Tillsammans skapar vi en finare och en omtänksam värld.


Skriv "HJÄRTE GÅVAN " i meddelandet. 


HUR GÅR DET TILL ? 

Är du eller någon i din närhet i behov av hjälp och önskar ta del av Hjärtegåvan ?


Skriv ett sms till 070-300 96 27

Skriv i meddelandet "Hjärtegåvan" och vad du önskar hjälp med. Samtal /Healing/ Behandling


Tänk på att svar kan dröja när vi ibland arbetar både dagtid och kvällstid. När det finns en Hjärtegåva i potten så meddelas en tid för kontakt till den som är i störst behov just då.

Södra Stapeltorgsgatan 3A
802 52 GÄVLE

KONTAKT 

hjarterum@irjaberg.se

070-300 96 27